Διαχείριση Πίνακα Ελέγχου

Ένας πλήρης επεξηγηματικός οδηγός με γραφήματα, για τα πρώτα σας βήματα για την διαχείριση του πίνακα ελέγχου.

Διαχείριση Πίνακα Ελέγχου

Αποσύνδεση

 velos blue 2psdΓια να αποσυνδεθείτε πατήστε την τελευταία επιλογή (αποσύνδεση) από τον πίνακα ελέγχου.

pinakas elexou aposyndesi

 

Παραγγελίες

velos blue 2psdΑυτή η ενότητα θα σας δώσει μια επισκόπηση όλων των παραγγελιών που γίνονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας. Μπορείτε να δείτε το επιλεγμένο πακέτο σας, καθώς και την δυνατότητα να το επεκτείνετε ή να το αναβαθμίσετε.

paraggelies 1

Πίνακας Ελέγχου

 velos blue 2psdΟι ιδιοκτήτες επιχείρησης μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας σύνδεση στο λογαριασμό τους. Μπορείτε να διαχειριστείτε την καταχώρησή σας, την διαχείριση των προσφορών σας, την διαχείριση των εκδηλώσεών σας, την διαχείριση των παραγγελιών σας, την διαχείριση των σελιδοδεικτών σας, τα στοιχεία χρέωσή σας, καθώς και την διαχείριση των κουπονιών σας. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της καταχώρησή σας, μέσω των επισκέψεων για κάθε ενότητα χωριστά. Όπως καταλαβαίνετε έχετε ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας. Για να δημιουργήσετε τον Πίνακα Ελέγχου διαβάστε στην ίδια ενότητα σύνδεση σε πίνακα ελέγχου.

pinakas elenchou

 
 

Προσθήκη εκδήλωσης

velos blue 2psdΚάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει, να επεξεργαστεί, να διαγράψει και να δημοσιεύσει μία ή και περισσότερες εκδηλώσεις μέσα από τον πίνακα ελέγχου.

pontikiΒήμα πρώτο. Συνδεόμαστε στον πίνακα ελέγχου / εκδηλώσεις / προσθήκη νέου συμβάντος

ekdilosi 1

 

pontikiΒήμα δεύτερο. Συμπληρώνουμε τα παρακάτω πεδία. Προσέχουμε να γράφουμε με πεζά και όχι με κεφαλαία γράμματα.

ekdilosi 2

Προσθήκη επιχείρησης

velos blue 2psdΓια να καταχωρίσουμε την επιχείρησή μας, πρέπει πρώτα να επιλέξουμε ένα από τα πακέτα: Δωρεάν, Μικρό, Μεσαίο, Μεγάλο. Πηγαίνουμε menu | Κατάλογος | Προσθήκη Επιχείρησης

 

pontikiΒήμα πρώτο: Επιλογή Πακέτου

paketa

 pontiki Βήμα δεύτερο: Δημιουργία Λογαριασμού

dimiourgia logariasmou 2

 

pontikiΒήμα Τρίτο: Αναμονή έγκρισης λογαριασμού από τον διαχειριστή του 360city.gr

Θα σας αποσταλεί στο mail σας ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα όπως το παρακάτω:

Γεια σας, emporio! (το όνομα που έχετε δηλώσει)

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στον ιστότοπο 360city.gr. Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί και πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε. Για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή αντιγράψτε και επικολλήστε τον στον φυλλομετρητή σας.

https://360city.gr/index.php/component/users/?task=registration.activate&token=4ebfb0d9e1b2d0572af86ec7b58a30d8&Itemid=437

Μετά την ενεργοποίηση μπορείτε να συνδεθείτε στο https://360city.gr/ χρησιμοποιώντας τα ακόλουθο όνομα χρήστη και κωδικό:

Όνομα χρήστη : emporio (το όνομά σας)
Κωδικός : 123456 (τον κωδικό σας)

Μετά από αυτό θα πρέπει να περιμένετε λίγο για την έγκριση του λογαριασμού από τον διαχειριστή του 360city.gr.

 

pontikiΒήμα Τέταρτο:Σύνδεση στον πίνακα ελέγχου

Πηγαίνουμε menu | Κατάλογος | Σύνδεση σε πίνακα ελέγχου, βάζουμε το όνομα με το οποίο κάναμε την εγγραφή και τον κωδικό μας και πατάμε σύνδεση.

sindesi xristi

και συνδεόμαστε με τον πίνακα ελέγχου.

pinakas elenchou

Από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να διαχειριστείτε την καταχώρηση της επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε προσφορές των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας, να προσθέσετε μία εκδήλωση, να δείτε τις επισκέψεις που έχει η καταχώρισή σας στο 360city.gr, τις ανακατευθύνσεις (κλικ) από το 360city στην ιστοσελίδα σας, τα μηνύματα σας, την ημερομηνία έναρξης και λήξης της καταχώρισή σας, να προσθέσετε μία νέα επιχείρηση, και άλλα.

prosthiki epixeirisis

pontikiΒήμα Πέμπτο. Γενικές πληροφορίες / Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Στον πίνακα ελέγχου θα πατήσουμε το   ΝΕΑ   για να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας και θα συνεχίσουμε με τα παρακάτω βήματα.

kataxorisi 1

 

pontikiΒήμα Έκτο. Επιλογή κατηγορίας / Επιχειρηματική ταξινόμηση / Ώρες λειτουργίας / Ώρες διαλείμματος 

kataxorisi 2

 

pontikiΒήμα Έβδομο. Τοποθεσία / Τοποθεσία Επιχείρησης 

kataxorisi 3 1

 

pontikiΒήμα Όγδοο. Επικοινωνία / Επαγγελματικά Στοιχεία Επικοινωνίας / Υπεύθυνος Επιχείρησης / Κοινωνικά Δίκτυα

kataxorisi 4

 

pontikiΒήμα Ένατο. Media & Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης / Προσθέστε το λογότυπό σας / Προσθήκη εικόνας Επιχειρήσεων Cover / Εικόνες επιχείρησης / Video Επιχείρησης / Επιχειρηματικές μαρτυρίες

kataxorisi 5

 

pontikiΒήμα Δέκατο. Extra info / Σχόλια καρτέλα

kataxorisi 6

pontikiΣημείωση: Τα παραπάνω πεδία συμπληρώνονται αναλόγως το πακέτο που έχουμε επιλέξει. Επίσης στο μεγάλο πακέτο, οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις θα προβάλονται εκτός των άλλων και στα κεντρικά banners.

epilegmenes epixeiriseis

 
 

Προσθήκη προσφορών

velos blue 2psdΚάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να καθορίσει προσφορές, προκειμένου να προωθήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει.

Σημείωση: Οι προσφορές θα είναι ορατές μόνο αν η επιχειρηματική καταχώριση έχει επιλεγμένο πακέτο που προσφέρει την δυνατότητα αυτή. Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε και να δημοσιεύσετε τις προσφορές σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου.

 

pontikiΒήμα πρώτο. Συνδεόμαστε στον πίνακα ελέγχου / προσφορές / προσθήκη ειδικής προσφοράς

prosfores 1

 

pontikiΒήμα δεύτερο. Συμπληρώνουμε τα παρακάτω πεδία. Προσέχουμε να γράφουμε με πεζά και όχι με κεφαλαία γράμματα.

prosfora leptomereies compressed

Στοιχεία χρέωσης

velos blue 2psdΕδώ μπορείτε να δείτε τα στοιχεία σας και αν χρειάζετε να τα τροποποιήσετε.

stoixeia xreosis

Σύνδεση σε Πίνακα Ελέγχου

 velos blue 2psdΕάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και έχετε ήδη αγοράσει ένα πακέτο προβολής, πηγαίνετε στο Menu / Κατάλογος / Σύνδεση σε πίνακα ελέγχου, βάζετε όνομα χρήστη και κωδικό και συνδέεστε με τον πίνακα ελέγχου.

syndesi xristi

velos blue 2psdΕάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε ένα πακέτο προβολής, δημιουργώντας τον δικό σας λογαριασμό για να έχετε πρόσβαση. Πηγαίνετε στο Menu / Κατάλογος / Πακέτα προβολής, επιλέγετε πακέτο και δημιουργείστε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να συνδεθείτε με τον πίνακα ελέγχου όπως αναφέρουμε παραπάνω.

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.