Cellini Espresso

Κουτρουμπά 30, Λιτόχωρο Πιερίας, πιεριας 60200
2352 061401
6974497137
Προβολές:119 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Ο επαγγελματισμός και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε συνεργάτη μας.Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.
Τύπος:
Αντιπροσωπία, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Εστίαση, Παροχή Υπηρεσίας
Έτος ίδρυσης:
2014
Λέξεις-κλειδιά:

cellini

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ NOMOY ΠΙΕΡΙΑΣ CELLINI ESPRESSO - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΦΕ, ΜΠΑΡ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ κ.α.

Ο εκλεκτός καφές της Cellini Caffe με 3 χαρμάνια,αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία για κάθε λάτρη του είδους και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.


Η εταιρεία μας παρέχει αποκλειστική και κατά προτεραιότητα υποστήριξη στο δίκτυο συνεργατών της,προστατεύοντας τόσο τους ίδιους όσο και τα προϊόντα της.Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο και άμεση καθημερινή παράδοση των προϊόντων μας.Εκτός από τα προϊόντα καφέ,διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία άλλων προϊόντων όπως σοκολάτες,τσάι,γρανίτες,σιρόπια κ.ά.

Ο επαγγελματισμός και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε συνεργάτη μας.Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.Συγκεκριμένα,συνεργάτες μας είναι οι εξής εταιρείες:
Cellini CAFFE - MARBO - AKTINA - Dilmah - Moretto - Canderel - ADORO - Nescafe - astoria - BELOGIA - JHONY - Eurogat (WEGA) - GAGGIA - ΦΑΙΔΩΝ


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Το 1925, o Amleto Pieri ξεκίνησε την επιχείρησή του ως μεσίτης πράσινου καφέ στην ιταλική αγορά.
Την 4η Δεκεμβρίου του 1946, με τους γιους του Umberto και Sergio, του χορηγήθηκε άδεια χονδρικής για αποικιακά αγαθά.
Ο Sergio Pieri, πατέρας του Paolo, του Luigi, του Marco, και του Giovanni, συνέχισε την επιχείρηση ψησίματος του καφέ που ξεκίνησε ο πατέρας του.
Με τη βαθειά του γνώση όσον αφορά στην παράδοση του espresso, και ως γνώστης της ποιότητας κατά την επιλογή της κάθε επιμέρους πηγής καφέ, η δική του εταιρεία "Torrefazione Caffè Κολούμπια" ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε επαγγελματίες του καφέ, και έγινε ο ηγέτης της αγοράς στην Τοσκάνη σε λίγα μόλις χρόνια .
Η εταιρεία Cellini δημιουργήθηκε επίσημα το 1985, όταν η Κολούμπια συγχωνεύτηκε με δύο άλλες ιστορικές μάρκες καφέ, και αυτοί ηγέτες στον τομέα του καφέ στην Ιταλία: τη Filicori, που ιδρύθηκε στην Μπολόνια το 1883, και την Eureka, που δημιουργήθηκε στη Γένοβα το 1933.
Το 1992, χάρη και στη συμμετοχή του κ. Lutz Quasdorf - ένός γερμανού εταίρου με τριάντα χρόνια πείρα στον τομέα του αυθεντικού ιταλικού καφέ Espresso - στην εταιρική ιδιοκτησία, ο κ. Giovanni Pieri ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της μάρκας Cellini στις διεθνείς αγορές, ενισχύοντας την ανάπτυξη και την άνοδό της.
Σήμερα, η νέα μονάδα παραγωγής μας, αποτελεί σαφή απόδειξη του βαθμού στον οποίο η εταιρία μας θέλει να συνεχίσει να επεκτείνεται, με έμφαση στην ποιότητα και την τεχνολογική καινοτομία, πάντοτε όμως με πλήρη σεβασμό στην παράδοση.
Η Cellini είναι σήμερα μια εταιρία στην οποία η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα για να δημιουργήσει μία νέα ιδέα για το καφέ.

Πίσω από το κάθε χαρμάνι, υπάρχει μία ιδανική και πολύπλοκη πορεία με ένα μόνο σκοπό: να δημιουργηθεί ένας εξαιρετικός καφές, με έντονο άρωμα, σωστή οξύτητα και ισορροπημένη γεύση.

Η Cellini προσέχει πολύ την κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να μετατρέψει το καθετί σε ένα μοναδικό, αυθεντικό αποτέλεσμα.

ΑΥΞΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Διαλέγουμε και εξετάζουμε τις πρώτες ύλες μας στις αυθεντικές τους τοποθεσίες, προκειμένου να προσφέρουμε αυστηρά πολύτιμο καφέ με μοναδικό άρωμα.
Ώρες μελέτης και έρευνας ξοδεύονται στο εργαστήριό μας για να εξερευνήσουμε πλήρως τις αισθήσεις των αρωμάτων, που οδηγούν στα καλύτερα χαρμάνια και για τη σιγουριά πως το επίπεδο του καβουρντίσματος και της συσκευασίας είναι τέλεια για ένα μοναδικό προϊόν που θα διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση του με το χρόνο.

Videos

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
Κουτρουμπά 30, Λιτόχωρο Πιερίας, πιεριας 60200

Contact Persons

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ (+)

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.