ΟΠΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΟΣ

25ης Μαρτίου 2, Κατερίνη, Πιερίας 60100, Κεντρική Μακεδονία
2351039598
Προβολές:519 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Στο otticoptic.gr θα βρείτε επώνυμα και γνήσια οπτικά είδη κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερα εργοστάσια γυαλιών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ειδών Otticoptic.gr ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση του Αλέξανδρου Πούλιου και έχει έδρα την Κατερίνη στο Νομό Πιερίας με φυσικό κατάστημα στην οδο 25ης Μαρτίου 2, στο κέντρο της πόλης.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών ειδών πάνω από 30 χρόνια. Ο κύριος Αλέξανδρος Πούλιος, πτυχιούχος Οπτικός – Οπτομέτρης διαθέτει την πολυετή εμπειρία ώστε να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει.

Στο otticoptic.gr θα βρείτε επώνυμα και γνήσια οπτικά είδη κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερα εργοστάσια γυαλιών. Όλα τα είδη μας συνοδεύονται από εγγύηση της αντιπροσωπείας και καλύπτονται από ανταλλακτικά. Προσφέρουμε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής κορυφαίων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα οπτικά Πούλιος Αλέξανδρος όλα αυτά τα χρόνια για τις αγορές σας, κάνοντας μας να γινόμαστε καλύτεροι για την προστασία των ματιών σας.
Τύπος:
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Εμπορικό Κατάστημα
Λέξεις-κλειδιά:

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

25ης Μαρτίου 2, Κατερίνη, Πιερίας 60100, Κεντρική Μακεδονία

Contact Persons

Κατάστημα
Οπτικά Πούλιος (+)

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.