ΛΙΚΝΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

13ο χλμ ΕΟ Κατερίνης - Ελασσόνος 1, Κατερίνη, Πιερίας 60100
6944507134
6944507134
Προβολές:567 Κοινοποίηση

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Ινστιτούτο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας – Ολύμπου

Από την αρχή ο άνθρωπος είχε την ανάγκη εφοδίων για να μπορέσει να αναπτύξει πολιτισμό, να πετύχει δηλαδή την ψυχική, πνευματική, θρησκευτική, κοινωνική και τεχνολογική ανύψωσή του. Ο εφευρετικός και πολυμήχανος νους του ανθρώπου, αναζήτησε το ιδανικό σκηνικό όπου θα συνέβαιναν όλα αυτά. Σύμφωνα με τη μυθολογία, οι θεοί επέλεξαν τον Όλυμπο, τα Πιέρια Όρη την Ιερή Γη της Πιερίας, επειδή ο τόπος αυτός πληρούσε τις συνθήκες εκκόλαψης ιδεών και αξιών.

Ένας σύγχρονος τρόπος για να αναδείξουμε θέματα πολιτισμού , Ιστορίας αλλά και άλλων τομέων που άπτονται της ανθρώπινης δραστηριότητας, είναι η ίδρυση ενός θεματικού πάρκου. Τα θεματικά πάρκα παρέχουν ενημέρωση, γνώση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία υψηλής στάθμης. Από την άλλη πλευρά, είναι βασικοί μοχλοί που συμπαρασύρουν δορυφορικά, όλους τους παραγωγικούς κλάδους, δημιουργώντας τοπική και περιφερειακή οικονομική ανάπτυξη.

Πρώτη αναπτυξιακή πρότασή μας, είναι η δημιουργία θεματικού πάρκου στην περιοχή των Καρυών Πιερίας που θα λειτουργεί ως:

Χώρος εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, ενημέρωσης, διαλόγου και συνεδρίων.

Χώρος ψυχαγωγίας, αναψυχής, διαμονής, εστίασης και αγορών
Χώρος φιλοξενίας και προβολής καλλιτεχνικής δημιουργίας,
Τύπος:
Σύλλογος
Έτος ίδρυσης:
2018
Λέξεις-κλειδιά:

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
13ο χλμ ΕΟ Κατερίνης - Ελασσόνος 1, Κατερίνη, Πιερίας 60100

Contact Persons

Λίκνο των Μουσών
Τάσος Γκρέμος (+)

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.