Προβολές:355 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται αδιάλειπτα από το 1988, στον τομέα του τροχαίου ατυχήματος, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είναι εξειδικευμένο στο χώρο του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Το αντικείμενο του πραγματογνώμονα είναι η αποσαφήνιση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο και κυρίως, η διαπίστωση των αιτίων που το προκάλεσαν. Δηλαδή, ο πραγματογνώμονας είναι ουσιαστικά ο ιατροδικαστής των τροχοφόρων: οι δικαστές δε διαθέτουν την εξειδίκευσή του και κατά συνέπεια την ικανότητά του να «μεταφράζει» τα στοιχεία για το τροχαίο σε εικόνα και να την ερμηνεύει και με τη μεσολάβησή του αποκτούν τη δυνατότητα να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και πλέον, να κρίνουν τους εμπλεκόμενους και να αποδώσουν τυχόν ευθύνες.
Τύπος:
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Έτος ίδρυσης:
1988
Υπάλληλοι:
5
Λέξεις-κλειδιά:

Αργυρόπουλος Παναγιώτης & Συνεργάτες

slide7

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και στα ατυχήματα βαριών τραυματισμών. Λειτουργεί καθημερινά και είμαστε σε σε 24ωρη ετοιμότητα για να αναλάβουμε την κάθε υπόθεση με επίσκεψη στον τόπο σας.

Εγγεγραμμένο στους καταλόγους Πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Κατερίνης, μέλος του Σωματείου πραγματογνωμόνων Βορείου Ελλάδος  «Σ.Π.Β.Ε.» και του Ευρωπαϊκού  «F.I.E.A.».
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της πραγματογνωμοσύνης και οι επιτυχείς υποθέσεις που αναλαμβάνουμε με τους συνεργάτες μας έχει καταστήσει το γραφείο μας ως ένα από τα πιο εξειδικευμένα στη διερεύνηση και ανάλυση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος, θανατηφόρου, σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών.
Απόδειξη οι εκατοντάδες οικογένειες που έχουν επιλέξει το γραφείο μας και έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τη δικαιοσύνη στο προσωπικό τους θέμα.
Η εχεμύθεια των συνεργατών μας και η άμεση επέμβαση με το ευρύ δίκτυο των συνεργατών που διαθέτουμε αποτελεί την εγγύηση για μια επιτυχή έκβαση της δικαστικής διαδικασίας στην κατεύθυνση να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο πραγματογνώμονας αξιολογεί τα στοιχεία και ενημερώνει το δικηγόρο για τις συνθήκες και τις ευθύνες του τροχαίου ατυχήματος.
Στη συνέχεια ο δικηγόρος παρακολουθεί την εξέλιξη της δικογραφίας, λαμβάνει αντίγραφα, ασκεί αγωγή κατά των υπαιτίων, προετοιμάζει τη δικογραφία προς συζήτηση της αγωγής και εξετάζει τους μάρτυρες. Στη συνέχεια καταθέτει έφεση και τη συζητεί έως την έκδοση της οριστικής απόφασης.
Επιμελείται για την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης κοινοποιεί την απόφαση στους αντιδίκους. Παρίσταται στο πολιτικό εφετείο και επιμελείται  τη λήψη της αποζημίωσης από τους ίδιους τους πελάτες του μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας.
Τέλος, παρίσταται και στο ποινικό δικαστήριο κατά του υπαιτίου του ατυχήματος.

panos2
Παναγιώτης Αργυρόπουλος
Ειδικός πραγματογνώμονας - αναλυτής αστικής ποινικής ευθύνης τροχαίων ατυχημάτων
 

 akis

Ιωάννης Αργυρόπουλος

Δικηγόρος
μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

 
 
 

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
28ης Οκτωβρίου 31, Κατερίνη, Πιερίας 601 00

Contact Persons

Γραμματεία
Αργυροπούλου Όλγα (+)
2351027162

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.