SEMELI RESORT

Ελατοχώρι 0, Ελατοχώρι, Πιερίας 60100, Κεντρική Μακεδονία
2351 082999
Προβολές:376 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Το ξενοδοχείο του Semeli Resort βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε υψόμετρο 1000 μέτρων με θέα τον μαγευτικό Όλυμπο. Φιλοξενείται μέσα στο πυκνό δάσος των Πιερίων Ορών, ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας χλωρίδας και πανίδας της Ελλάδας.

Και όπως η φύση μας φιλοξενεί και μας φροντίζει με τα φυσικά δώρα της, έτσι και εμείς θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους που ψάχνουν και αυτοί να βρούν ένα δικό τους μέρος κοντά στη φύση.
Τύπος:
Τουριστικές Επιχειρήσεις
Λέξεις-κλειδιά:

Semeli Resort

Στο Semeli Resort, πιστεύουμε ότι τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά. Μας αρέσει ιδιαίτερα να φροντίζουμε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και αγαπούν την προσπάθεια, αλλά βρίσκουν και τρόπους να κρατούν χρόνο ώστε εκτιμήσουν τις μικρές και πολύτιμες στιγμές της ζωής.

Σύμφωνα με το μύθο ο θεός Δίας εγκατέστησε στα Πιέρια Όρη την όμορφη ερωμένη του Σεμέλη για να μπορεί να την βλέπει και να την επισκέπτεται από τον θρόνο του στον Ολυμπο. Σήμερα, μια άλλη Σεμελη, αγναντεύει νωχελικά και γοητευτικά τον Όλυμπο και σε περιμένει για να σου προσφέρει ένα ορμητήριο για απόδραση, απόλαυση και χαλάρωση.

Καλωσορίσες στο Semeli Resort, το δικό σου καταφύγιο στο βουνό.

Στο Semeli Resort αγαπάμε πολύ το καλό φαγητό αλλά και τον τόπο μας. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να φτιάξουμε την Λευκοθέα, ένα καταφύγιο γαστρονομίας το οποίο προσφέρει ότι καλύτερο έχει η περιοχή μας, σε έναν πανέμορφο χώρο που αναδεικνύει αυτή την τοπική ποικιλία με τον καλύτερο τρόπο.

Σκέφτεστε τοποθεσίες για την επόμενη εκδήλωση ή το συνέδριο σας;

Σε μια μοναδική τοποθεσία στο ορεινό δάσος του Ελατοχωρίου Πιερίας, και μόλις 1 ώρα οδήγησης από την Θεσσαλονίκη, το Semeli Resort βοηθάει οργανισμούς και εταιρίες να οργανώσουν τις εκδηλώσεις τους με επιτυχία, μακρία από τον «θόρυβο» της πόλης αλλά αρκετά κοντά για έναν εορτασμό ή ένα συνέδριο ενός Σαββατοκύριακου.

Το Ελατοχώρι αποτελεί έναν ανερχόμενο και δημοφιλή εναλλακτικό προορισμό για επιστημονικά συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις. Προτιμάται ιδιαίτερα από εταιρίες που απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό και απαιτούν μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, την φιλοξενία και την διατροφή.

(διαβάστε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα που εκμεταλλεύονται οι εταιρίες οι οποίες επιλέγουν το Ελατοχώρι και το Semeli Resort για τα επιστημονικά συνέδριά τους)

Η ποικιλία κοινών χώρων, η ζεστή αίσθηση ενός ορεινού καταφυγίου, και ο ιδιαίτερος συνδυασμός των φυσικών στοιχείων του περιβάλλοντος, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν περισσότερο σαν το σπίτι τους παρά ως φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχείο. Με την απαράμιλλη θέα του Ολύμπου, την μοναδική τοποθεσία του στο κατάφυτο δάσος των Μουσών αλλά και την ξεχωριστή διακόσμησή του, το Semeli Resort προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον για όσους θέλουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους προσκεκλημένους τους.

Οι ολοκληρωμένες προδιαγραφές των χώρων μας όπως και η χρήσιμη εμπειρία των ανθρώπων μας σας επιτρέπουν να μπορέσετε να διοργανώσετε με επιτυχία πολλαπλού τύπου εκδηλώσεις όπως:

Εκπαιδευτικά συνέδρια & σεμινάρια
Παρουσιάσεις προϊόντων & υπηρεσιών
Εταιρικές συναντήσεις
Εορταστικές εκδηλώσεις

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
Ελατοχώρι 0, Ελατοχώρι, Πιερίας 60100, Κεντρική Μακεδονία

Contact Persons

Reception
Semeli Resort (+)
GMT 2

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα
06:00 - 06:00
Τρίτη
06:00 - 06:00
Τετάρτη
06:00 - 06:00
Πέμπτη
06:00 - 06:00
Παρασκευή
06:00 - 06:00
Σάββατο
06:00 - 06:00
Κυριακή
06:00 - 06:00

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.