Συνήθεις Ερωτήσεις

Συνήθεις Ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία και την καταχώριση μιας επιχείρησης στο 360city.gr

Ερωτήσεις

Πως μπορώ να προβληθώ στο www.360city.gr;

velos bluΓια να προβάλλετε την επιχείρηση σας στον ηλεκτρονικό κατάλογο 360city.gr, επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο από το μενού / πακέτα, δωρεάν πακέτο, Μικρό πακέτο, Μεσαίο πακέτο, Μεγάλο πακέτο, ή συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής αιτήματος, ή τηλεφωνήστε στο 2351000000.

 

α) Επιλογή πακέτου

paketo

 

β) φόρμα υποβολής αιτήματος

forma email

 

γ) Τηλεφωνική καταχώριση

phoneΉ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  2351 214 125  |  6974 125 478  |  6974 125 478 
Ψάχνω το τηλέφωνο μίας γνωστής επιχείρησης της περιοχής μου, αλλά δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία της. Γιατί;

 velos bluΥπάρχουν 3 περιπτώσεις:
α) Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας δεν ανήκει στο πελατολόγιο του 360city.gr. β) Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για καταχώρηση, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δημοσίευσή της. γ) Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει επιλέξει να καταχωρηθεί με διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επωνυμία) από αυτά που γνωρίζετε.

Με ποια λογική και σειρά εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησης;

velos bluΤα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται με βάση την σχετικότητα τους με τα κριτήρια αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε. Στα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας ή στην προβολή καταχωρήσεων επιλεγμένης κατηγορίας ΠΑΝΤΑ προηγούνται οι ΜΕΓΑΛΕΣ καταχωρήσεις (μεγάλο πακέτο).

Πρόσεξα ότι τα στοιχεία μιας καταχώρησης είναι λανθασμένα. Τί μπορώ να κάνω;

velos bluΜπορείτε συμπληρώνοντας την αίτηση αλλαγής στοιχείων καταχώρησης να διορθώσετε τυχόν λανθασμένα στοιχεία. Το 360city.gr προσπαθεί πάντα να ανανεώνει τη βάση δεδομένων του για να σας παρέχει σωστή πληροφόρηση και σας ευχαριστεί για τη συμβολή σας στη βελτίωση του περιεχομένου του.

Πώς λειτουργούν τα φίλτρα;

velos bluΤα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις επαγγελματικές κατηγορίες των εταιρειών και τις περιοχές που βρίσκονται. Έτσι, μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας και να δείτε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν.

anazitisi se erotiseis

Πως μπορώ να αποκτήσω μία δωρεάν καταχώρηση;

velos bluΓια να αποκτήσετε μία δωρεάν καταχώρηση πρέπει να πρώτα να επιλέξετε το δωρεάν πακέτο, και μετά να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα υποβολής αιτήματος. Στη συνέχεια, εφόσον εγκριθεί, η καταχώρηση δημοσιεύεται στο 360city.gr

dorean paketo

 
 
Πως μπορώ να ενημερωθώ για τα προϊόντα του www.360city.gr

velos bluΕάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε τώρα για τα προϊόντα του www.360city.gr, καθώς και με τι τρόπο μπορείτε να γίνετε μέρος του πιο δυναμικά αναπτυσσόμενου online καταλόγου επαγγελματιών και επιχειρήσεων, θα πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστης από το menu > Λογαριασμός > Εγγραφή Χρήστη

 

Φόρμα εγγραφής χρήστη

egrafi xristi

 
 
Υπάρχει περίπτωση να είμαι ήδη καταχωρημένος στο 360city.gr;

velos bluΝαι, υπάρχει πιθανότητα να είστε εσείς ή η επιχείρησή σας ήδη στο 360city.gr. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να αναβαθμίσετε την καταχώρησή σας σε ΜΙΚΡΟ, ΜΕΣΑΙΟ ή ΜΕΓΑΛΟ απολαμβάνοντας προβολής με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πακέτου προβολής.

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6974940581

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.