Προβολές:160 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Καλύπτουμε κάθε σας απαίτηση στη φωτογράφηση γάμου και βάπτισης

Η PHOTO GRAPHY είναι μιά εταιρεία επαγγελματιών, φωτογράφων και βιντεοληπτών, με ειδίκευση στον γάμο και στην βάφτιση. Το πάθος και η αγάπη για τη φωτογραφία, η τεχνογνωσία μας, αλλά και η συνεργασία με ανθρώπους αποτελεί κινητήρια δύναμη για δημιουργικότητα και έμπνευση. Στόχος μας είναι να αποτυπώνουμε τις μοναδικές στιγμές ξεφεύγοντας απο στημένες κλασσικές φωτογραφίες γάμων, φωτογραφίζουμε για να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά σε αυθόρμητους και πιο χαλαρούς ρυθμούς, σύμφωνα με το στύλ και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου.

Καλύπτουμε κάθε σας απαίτηση στη φωτογράφηση γάμου και βάπτισης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε ψηφιακή και αναλογική μορφή για να επιλέξετε τη σύνθεση των φωτογραφικών σας άλμπουμ και DVD.

Το PHOTO GRAPHY βρίσκεται στο Αιγίνιο Πιερίας και στη Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εξυπηρετεί όλη την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε δίπλα σας, θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών μας.

Θα μας βρείτε στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιό μας, στη Λ. Δημοκρατίας 96, Αιγίνιο Πιερίας και στη Βετσοπούλου 118, Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Τύπος:
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Λέξεις-κλειδιά:

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
Λ.Δημοκρατίας 96, Αιγίνιο, Πιερίας 60300

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6974940581

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.